kolorgradnja_wp O nama | KOLOR GRADNJA

Mi smo Kolog Gradnja

Firma KOLOR GRADNJA DOO osnovana je 2009. kao trgovina na veliko i malo gradjevinskom robom. Pocetak rada ove firme bio je sa malim brojem ljudi ali iz godine u godinu firma je znatno napredovala , tako da je izrasla u veliku radnu organizaciju sposobnu da samostalno i kvalitetno postujuci rokove obavi najslozenije gradjevinske zahvate.

Danas, nasa firma u svom sastavu ima dva stovarista , salon keramike , kolor kafe, i tim za izvodjenje gradjevinskih radova.
Proslogodisnjim otvaranjem salona keramike utpotpunili smo nas asortiman , tako da sada kod nas mozete srediti ceo stan od poda do plafona.
Uporedo sa trgovinom bavili smo se i izvodjenjem radova na mnogim objektima , ulepsali smo mnoge fasade po Beogradu i drugim gradovima, U mnogim stanovima smo ulepsali interijer i izmenili izgled.
Godine 2014 izgradili smo prvi stambeni objekat od temelja do krova,
Posle tog poduhvata prihvatili smo izazov i poceli sa gradnjom proizvodne hale i poslovne zgrade u Simanovcima za firmu KLEEMANN LIFTOVI DOO.
Radovi su zavrseni u rekordnom roku a sto je najvaznije ponosni smo na izgled iste. Objekat povrsine___________krasi opstinu Pecinci.
Uporedo sa tim projektom nasi gipsari ugradili su slepere i slepere gipsanih ploca u stambeno poslovnom kompleksu SAVADA Novi Beograd blok 67.
Tim projektom osvojili smo i 1. mesto na takmicenju
SAINT – GOBAIN RIGIPS TROPPY SRBIJA 2015 u kategoriji enterijeri stambenih objekata.
Samim tim 03.juna pojavili smo se na svetskom takmicenju rame uz rame sa firmama iz celog sveta.
Svi dosadasnji uspesi dali su nam podstrek za jos vece planove a nas moto je